Φτιάχνω συχνά γαύρο μαρινάτο σπιτικό, και είναι πάντα μια απόλαυση! Το ψάρι είναι πεντανόστιμο, με μια τέλεια ισορροπία αλμυρής και ξινούλας γεύσης. Η μαρινάδα με το...
ΣΟΥΠΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ Αν αφαιρέσετε το αυγό γίνετε και νηστίσιμη. ΥΛΙΚΑ 250 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα10 φύλλα μαρούλι1 κρεμμύδι ξερό2 κρεμμυδάκια φρέσκα μαζί με τα φύλλα τους1 κουταλιά...
Συνταγή για παραδοσιακό κοντοσούβλι στη σούβλα για την Κυριακή του Πάσχα. Μαριναρισμένο με τραγανή κρούστα και ζουμερό κρέας αυτό το κοντοσούβλι φέτος, θα γίνει ανάρπαστο. Υλικά...
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ…ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ!!! ΥΛΙΚΑ1 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο 120 γρ1 ποτήρι ζάχαρη1 ποτήρι χυμό φρέσκο πορτοκαλί 120 γρξύσμα από 2 πορτοκάλια1 κουταλάκι κοφτό κανέλα1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1...
Καλαμαράκια στην λαδόκολλα ένας πολύ νόστιμος μεζές!!!! Η συνταγή απλή!Καθαρίζουμε τα Καλαμαράκια και τα κόβουμεσε κομμάτια τους ριχνουμε λίγο λάδι, αλάτι,πιπέρι και λίγο ρίγανη τα ανακατεύουμε...
Καριόκες βρώμης , και νηστίσιμες, και χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις και ΤΕΛΕΙΕΣ!!! ΥΛΙΚΑ200 γραμμάρια πίτουρο βρώμη200 γραμμάρια καρύδια3 κουταλιές σούπας κακάο100 γραμμάρια σιρόπι Αγαύης½ φλιτζάνι...
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗΑρχικά, τοποθετούμε μια σειρά φρυγανιών στον πάτο ενός πυρέξ ή ταψιού (30χ27 εκ.). Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε 2 ποτήρια νερό με 2 ποτήρια ζάχαρη...
Αν αναζητάτε μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα τους αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις, τότε το κοντοσούβλι είναι η ιδανική επιλογή. Είναι...
Το τέλειο Μυρμηγκάτο Να το φτιάξετε οπωσδήποτε!Η συνταγή είναι της κ. Ελένης Τσουτσουνάκη-Μπασαλού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Για το κέικ… 1 κεσεδάκι βιτάμ (250 γρ.)1...
Η μαρινάδα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να μετατρέψεις ένα απλό κομμάτι κρέας σε μια γαστρονομική εμπειρία. Με τη σωστή μαρινάδα, μπορείς να ενισχύσεις τη γεύση...